Stukadoorwerkzaamheden

Spackspuiten

Spackspuiten is zeer geschikt voor nieuwbouw en renovaties. Deze relatief goedkope, maar kwalitatieve en decoratieve methode, wordt tegenwoordig vaak toegepast in allerlei panden. U kunt kiezen uit allerlei kleuren en diverse korreldiktes. Spack wordt met een machine aangebracht, waardoor u een egaal en strak resultaat kunt verwachten.

Spachtelputz

Een veelgebruikte afwerkingsmethode is spachtelputz. Dit is een sierpleister op kunststofbasis. Het heeft een mooie korrelstructuur en is verkrijgbaar in een korreldikte van één tot vier millimeter. U kunt elke gewenste kleur kiezen. Ook is spachtelputz heel eenvoudig overschilderbaar. Spachtelputz kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Pleisterwerk

Pleisterwerk is een verzamelnaam voor allerlei soorten (sier-) stucwerk, zoals miniputz, marmerpleister en granol. Meer specifieke soorten van pleisteren zijn onder andere schuurwerk en spachtelputz. Pleisterwerk is dus verkrijgbaar in een zeer breed scala aan materialen, technieken en toepassingen. Voor iedere omgeving hebben wij de perfecte toepassing. Het eindresultaat is een gladde ondergrond, die sausklaar of behangklaar is.

WAAROM BIJ ONS?

We zijn een familiebedrijf dat al bijna 90 jaar bekend staat om zijn allround vakmanschap.

Service & kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

  • Beste prijs- kwaliteit verhouding
  • Meer dan schilderen alleen
  • Allround eigen vakmensen
  • U merkt niet dat wij er zijn
  • Uw klus, onze zorg