Binnen en Buiten

Binnenschilderwerk

Voor het binnenschilderwerk werken wij met de nieuwste verfsoorten, die kras/stootvrij en afneembaar zijn. De producten zijn watergedragen en geurarm. U heeft daardoor geen last van een verfgeur in uw huis. Ons motto is: ‘U merkt niet dat wij er zijn.’ Het meubilair dekken we netjes af. De andere spullen worden professioneel ingepakt door onze verhuisservice. Op die manier wordt uw overlast tot een minimum beperkt.

Buitenschilderwerk

De buitenkant van uw woning of bedrijfspand vormt uw visitekaartje richting bezoekers. Netjes buiten schilderwerk is daarvoor cruciaal. Wij verzorgen het schilderwerk voor uw woning (monumentaal of nieuwbouw/verbouw) of bedrijfspand. Monumentaal schilderwerk is één van onze specialiteiten. Wij werken altijd met eigen klimmateriaal. Doordat wij onze eigen afdeksystemen hebben, kunnen we in de winter gewoon doorwerken.

Verzekeringswerk

Waterschade, brandschade of andere calamiteiten; wanneer er schade is aan uw gebouw, kunnen wij dat voor u regelen. Wij zijn een erkende salvage schilder en werken hiervoor samen met diverse verzekeringsmaatschappijen, bouwherstel bedrijven en salvage bedrijven. Wanneer er sprake is van schade, zorgen wij ervoor dat alles zo snel mogelijk en op de juiste manier hersteld wordt. Hiervoor beschikken wij over speciale apparatuur, zoals vochtmetingen en droogmachines om zowel stukadoors- als schilderwerkzaamheden uit te voeren.

4 seizoenen

De Winterschilder voor binnen en buiten. Profiteer van extra korting! Vroeger was het niet mogelijk om in de winter buiten te schilderen. De kou, neerslag; het zorgde ervoor dat de kwaliteit van het werk werd aangetast. Door nieuwe producten en nieuwe technologieën kunnen we tegenwoordig gewoon doorwerken in het laagseizoen. We zijn hierdoor gelukkig niet meer afhankelijk van weersinvloeden. We maken gebruik van nieuwe afschermingstechnieken om het werk te beschermen tegen eventuele neerslag. En de verfproducten zijn op de seizoenen en de luchtvochtigheid afgestemd.. In de periode november tot en met maart werken we onder de vlag van de winterschilder: dat is kwalitatief goed schilderwerk, voor een gereduceerd uurloon.

De beste merken verf, de beste kwaliteit

Schildersbebedrijf Klappe werkt met A-kwaliteit verven zoals o.a. Sigma Coatings (PPG), Sikkens (Akzo-Nobel), Boonstoppel (PPG), Wijzonol, Relius.

Wij geven u gratis kleuradvies.

Bij het bepalen van sfeer is niets zo belangrijk als kleur en combinaties van kleuren. Het verdient aanbeveling om veel aandacht te besteden bij het kiezen van de juiste kleuren. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk of wandafwerking, Schildersbedrijf Klappe adviseert u graag.

Klik hier voor een kleurenkiezer: AF-Kleurenkiezer

 

WAAROM BIJ ONS?

We zijn een familiebedrijf dat al bijna 90 jaar bekend staat om zijn allround vakmanschap.

Service & kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

  • Beste prijs- kwaliteit verhouding
  • Meer dan schilderen alleen
  • Allround eigen vakmensen
  • U merkt niet dat wij er zijn
  • Uw klus, onze zorg