De Hospice in Zwolle

MVO-project . De bouw van een Hospice heeft een groot maatschappelijk belang. Want een stad als Zwolle verdient een hospice. Samen met alle partners is op een zaterdagochtend de Hospice schoongemaakt. Dit in het kader van teambuilding en om de kosten van de Hospice zo laag mogelijk te houden.

MVO-bijdrage van leveranciers, onderaannemers en co-makers . Gezamenlijk is er een taakstellende MVO-korting bepaald. Om de ambitie om te zetten in een gegarandeerde korting is aan de co-makers, onderaannemers en leveranciers gevraagd om creatief mee te denken bij het realiseren van de Hospice. En of zij hieraan ook een bijdrage wilden leveren. Ook wij hebben dit dus gedaan, d.m.v. een fikse korting op onze totaalprijs.

Benieuwd naar wat De Hospice doet, neem dan eens een kijkje op: http://www.nijhuis.nl/2015/12/12/opening-hospice-zwolle/

InterMeZZo, Zwolle.

Hier zijn we momenteel bezig, 1/3 van onze manuren geschonken. En saus, lijm en scan gekregen van Sigma en Veromco. Zie laatste post op Facebook:

Momenteel zijn wij hard aan het werk in het nieuwe pand van IntermeZZo te Zwolle. Wij hebben voor dit MVO project 1/3 van onze manuren geschonken. Maar dat is nog niet alles, want ook onze leveranciers Sigma & de Verf Grossier hebben hieraan bijgedragen. We hebben van de Verf Grossier scan & lijm mogen ontvangen, en van Sigma lijm & saus. Samen hebben we op deze manier onze inzet getoond voor dit mooie maatschappelijke doel.

Benieuwd naar wat IntermeZZo doet, neem dan eens een kijkje op: http://www.intermezzo-zwolle.nl/organisatie

Viaduct de Prinsenpoort