interieurbouw en systeemplafonds

Wij kunnen de totale afbouw onder 1 dak voor u coördineren en begeleiden. Zodat u 1 aanspreekpunt heeft voor verschillende afbouw disciplines.

Wij werken samen met een specialist in systeemwanden -plafonds en interieurbouw.
De winst voor u? Een optimaal advies en een optimaal product. Samen verzorgen we landelijk de afbouwwerkzaamheden in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Hierbij passen we hoogwaardige interieuroplossingen toe. Bij deze projecten treden wij regelmatig op als hoofdaannemer voor de gehele afbouw. Dit houdt in dat we tevens de bijkomende werkzaamheden zoals b.v. installatietechniek voor u kunnen coördineren. Dit voorkomt fouten en versnelt de doorlooptijd. Ook de kleine aanpassingen en wijzigingen in uw interieur voeren wij snel, flexibel en vakkundig voor u uit: in elke opdracht, hoe klein ook, zien wij een uitdaging!

Ook profileren we ons in toenemende mate als innovatief interieurspecialist. Met gevoel voor uw wensen, budget én planning brengen wij uw plannen of die van uw architect tot leven in drie dimensies. Heeft u geen tekening maar wel ideeën? Ook dan klopt u succesvol bij ons aan. Wij vertalen uw wensen in werkelijkheid, waarbij u uw huisstijl goed gedoseerd terug vindt. U merkt het: we zijn al net zo flexibel als de ruimte die wij voor u mogen inrichten!

WAAROM BIJ ONS

We zijn een familiebedrijf dat al bijna 90 jaar bekend staat om zijn allround vakmanschap. Service & kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

  • Beste prijs- kwaliteit verhouding
  • Meer dan schilderen alleen
  • Allround eigen vakmensen
  • U merkt niet dat wij er zijn
  • Uw klus, onze zorg

2 weken geleden

Schildersbedrijf Klappe

Deze week zijn we begonnen met het plaatsen van nieuwe neuslatten op de buitenbeglazing van Kartplaza actionworld. Ook het buitenschilderwerk mogen we gaan verzorgen, hier hebben we natuurlijk heel veel zin in! Neem snel eens een kijkje op de website van Kartplaza, want er is zoveel te doen! www.kartplaza.nl/ ... See MoreSee Less

Deze week zijn we begonnen met het plaatsen van nieuwe neuslatten op de buitenbeglazing van Kartplaza actionworld. Ook het buitenschilderwerk mogen we gaan verzorgen, hier hebben we natuurlijk heel veel zin in! Neem snel eens een kijkje op de website van Kartplaza, want er is zoveel te doen! https://www.kartplaza.nl/Image attachment
Meer laden