Neuslatten

Tegenwoordig worden ventilerende neuslatten vaak gebruikt. Deze dorpelafdekkers zorgen ervoor dat het schilderwerk mooi en netjes blijft. Vroeger werden er vaak KOMO-latten toegepast, maar deze latten hadden slechts een beperkte ventilatie.

De ventilerende neuslatten worden op kunststof stelblokjes van 5 mm geplaatst, zodat er voldoende ventilatieruimte onder de lat is. De tocht kan hierdoor wegtrekken. De ‘neus’ van de neuslat valt 5 mm over de onderdorpel heen, dit bevordert de ventilatie. Bovendien zorgt het voor een betere afwatering van het regenwater. Een neuslat zorgt er dus voor dat de kwaliteit van het schilderwerk langer goed blijft, wat scheelt in de onderhoudskosten.

Contramalle: Hierbij wordt de neuslat tot één geheel gemaakt, waardoor het ook over de kozijnverbinding loopt. Hierdoor wordt de kwetsbare verbinding goed beschermd tegen alle weersinvloeden.

 

 

WAAROM BIJ ONS?

We zijn een familiebedrijf dat al bijna 90 jaar bekend staat om zijn allround vakmanschap.

Service & kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

  • Beste prijs- kwaliteit verhouding
  • Meer dan schilderen alleen
  • Allround eigen vakmensen
  • U merkt niet dat wij er zijn
  • Uw klus, onze zorg

  3 Dagen geleden

  Schildersbedrijf Klappe

  Ook de Waterstraat zit weer strak in de lak, met dank aan onze vakmannen! Een mooie klus, die we al voor de tweede keer hebben mogen uitvoeren. De mooie huisjes aan de rand van het centrum staan er weer kleurrijk bij! #trots #Klappebrengtkleur ... See MoreSee Less

  1 week geleden

  Schildersbedrijf Klappe

  Tijdens de toolbox meeting op de zaak, kleurt het voor de deur mooi blauw! Onze toolbox meetingen zijn er voor werkoverleg, bespreken negatieve en positieve punten, algemene mededelingen, rondvragen etc. Omdat we willen leren van fouten, als team zo goed mogelijk willen zijn, en onze klanten/opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst willen zijn! ... See MoreSee Less

  Tijdens de toolbox meeting op de zaak, kleurt het voor de deur mooi blauw! Onze toolbox meetingen zijn er voor werkoverleg, bespreken negatieve en positieve punten, algemene mededelingen, rondvragen etc. Omdat we willen leren van fouten, als team zo goed mogelijk willen zijn, en onze klanten/opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst willen zijn!
  Meer laden