0

Tevreden Klanten

Lees reviews van onze klanten hoe zij ons hebben ervaren.

U bent een VVE?

In het verlengde van de particuliere markt beheren wij meerdere VvE’s. Bij een VvE is belangrijk dat planmatig onderhoud duidelijk inzichtelijk wordt gemaakt qua kosten & tijdlijn. Zo komt een VvE nooit voor onverwachte kosten te staan.

Wij informeren tijdig alle bewoners van onze komst en de inhoud van onze werkzaamheden.
Tevens zijn wij altijd bereikbaar voor vragen, opmerkingen of aanvullingen. De schilders komen bij u thuis. Wij houden daarom ook rekening met de privacy en eventuele overlast. Naast het onderhoud bij VVE's zijn wij ook actief in het vastgoedonderhoud in het onderwijs, vastgoedonderhoud in de zorgwoningbouw en retail en horeca.

Maak kennis met ons!

038-4653225 (telefoon)
038-4609034 (fax)
Baileystraat 7
8013 RV Zwolle

3 Dagen geleden

Schildersbedrijf Klappe

Ook de Waterstraat zit weer strak in de lak, met dank aan onze vakmannen! Een mooie klus, die we al voor de tweede keer hebben mogen uitvoeren. De mooie huisjes aan de rand van het centrum staan er weer kleurrijk bij! #trots #Klappebrengtkleur ... See MoreSee Less

1 week geleden

Schildersbedrijf Klappe

Tijdens de toolbox meeting op de zaak, kleurt het voor de deur mooi blauw! Onze toolbox meetingen zijn er voor werkoverleg, bespreken negatieve en positieve punten, algemene mededelingen, rondvragen etc. Omdat we willen leren van fouten, als team zo goed mogelijk willen zijn, en onze klanten/opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst willen zijn! ... See MoreSee Less

Tijdens de toolbox meeting op de zaak, kleurt het voor de deur mooi blauw! Onze toolbox meetingen zijn er voor werkoverleg, bespreken negatieve en positieve punten, algemene mededelingen, rondvragen etc. Omdat we willen leren van fouten, als team zo goed mogelijk willen zijn, en onze klanten/opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst willen zijn!
Meer laden