0

Tevreden Klanten

Lees reviews van onze klanten hoe zij ons hebben ervaren.

U bent een retail of horecabedrijf?

De uitstraling van uw winkel of restaurant is uw visitekaartje naar uw klant. Het is dan ook belangrijk dat deze er strak en verzorgd uit ziet. Wij hechten er veel waarde aan dat uw klant geen hinder of overlast ondervindt van onze werkzaamheden. Daarom werken wij wanneer nodig binnen uw sluitingstijden, dus ook ’s nachts.

Door onze ervaring en vele vaste klanten binnen deze branche zijn wij op de hoogte van de laatste trends en stylen, waarin wij u graag adviseren. Naast het onderhoud in de retail en horeca zijn wij ook actief in het vastgoedonderhoud in het onderwijsvastgoedonderhoud in de zorgVVE, en woningbouw.

Maak kennis met ons!

Wij beantwoorden graag uw vragen. Neem contact op met ons en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord.

038-4653225 (telefoon)
038-4609034 (fax)
Baileystraat 7
8013 RV Zwolle

3 Dagen geleden

Schildersbedrijf Klappe

Ook de Waterstraat zit weer strak in de lak, met dank aan onze vakmannen! Een mooie klus, die we al voor de tweede keer hebben mogen uitvoeren. De mooie huisjes aan de rand van het centrum staan er weer kleurrijk bij! #trots #Klappebrengtkleur ... See MoreSee Less

1 week geleden

Schildersbedrijf Klappe

Tijdens de toolbox meeting op de zaak, kleurt het voor de deur mooi blauw! Onze toolbox meetingen zijn er voor werkoverleg, bespreken negatieve en positieve punten, algemene mededelingen, rondvragen etc. Omdat we willen leren van fouten, als team zo goed mogelijk willen zijn, en onze klanten/opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst willen zijn! ... See MoreSee Less

Tijdens de toolbox meeting op de zaak, kleurt het voor de deur mooi blauw! Onze toolbox meetingen zijn er voor werkoverleg, bespreken negatieve en positieve punten, algemene mededelingen, rondvragen etc. Omdat we willen leren van fouten, als team zo goed mogelijk willen zijn, en onze klanten/opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst willen zijn!
Meer laden